Pariuri sportive online in Romania

Pariuri sportive online in Romania
Bine ai venit pe situl http://pariurisportivepenet.blogspot.ro, locul unde vei afla informatii despre pariuri online, rezultate live, clasamente fotbal, tenis, handbal etc.

De ce sa pariem online ?

De ce sa pariem online ? sau mai bine intrebam de ce sa nu pariem online. Avem foarte multe motive sa pariem online dar nu prea gasim motive de ce nu am paria pe internet. Mai jos gasiti principalele motive pentru care ar trebui sa pariati online.

    Puteti paria de oriunde, da asa este de pe plaja, de pe o terasa, de acasa, de la birou, de la scoala sau facultate, practic de oriunde exista o conexiune la internet. Putei face asta la o agentie de pariuri din cartier ?
    Oferta mult mai bogata, mai bogata decat oferta oricarei agentii de pariuri din cartier care uneori va limiteaza la banalele pariuri 1×2 si under/over. Cand mai discutam despre oferta mai discutam si despre optiunile de pariere pentru un eveniment. La agentiile online se pot paria  uneori pana la 60 de tipuri de pariuri pentru un singur eveniment.
    Puteti paria live, puteti paria online in timp ce urmariti meciul la televizor sau online, sunt unele agentii acre transmit live mai multe evenimente cum e Aceasta agentie. Nu se compara nimic cu pariurile live, la cate agentii de cartier puteti paria live ? de exemplu la 10:30 noapte la un meci din Champions League.
    Taxe inexistente, asa este !  taxe ZERO !  fara taxe  ! pariati pe cota de 1.01  10.000 Ron si castigati 100 Ron la o agentie de pariuri din cartier cu o taxa de 10% sa nu spunem 15% castigul va fi de -1000, da asa este MINUS adica pierdeti 1000 de ron desi ati castigat o cota de 1.01 e prostie nu ? asa zicem si noi, inca odata pariurile online sunt la putere.
    Bani gratis la inregistrare, da asa este veti primi bani dupa ce va inregsitrati si depuneti o suma de bani veti primi bonus bani gratis, majoritatea dau bonus de 100%, de exemplu depuneti 100 de ron si veti avea la dispozitie 200 RON sa pariati. Cate agentii de pariuri din cartier va ofera un astfel de bonus ?
    La casele de pariuri online puteti juca si poker, bingo, jocuri de cazino si alte jocuri de noroc ceea ce nu puteti face la o agentie din cartier.

Si asta nu este tot, dar suntem siguri ca deja ati decis sa pariati online. Trebuie sa va amintesc aici in special celor mai pesimisti privind siguranta banilor in conturile de pariuri ca majoritatea caselor de pariuri folosesc o conexiune de 128 aceasi conexiune folosita si de guvern si armata care este imposibil de fraudat. Printre noi sunt care joaca zilnic mii de euro si nu avem probleme, nu uitati  sa jucati la cele mai bune agentii de pariuri pentru seriozitate si promptitudine.

Daca sunteti incepatori puteti pune intrebarile aici : Discutii pariori incepatori.
---------- Pentru a vedea cat de serioasa este o casa de pariuri si ce spun pariorii despre ea accesati sectiunea  Case de pariuri online de pe forum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu